Restaurant Andria

Cuina amb caràcter

Restaurant Andria

Cuina amb caràcter

El restaurant de l’Hotel, de reconegut prestigi a la Seu d’Urgell, ofereix una cuina saborosa i clàssica amb rivets casolans. Basada en receptes tradicionals de la cuina catalana, convenientment adaptades als nous temps i als productes de mercat.

Cal destacar els arrosos de muntanya, els rostits com l’espatlla de corder a les dotze hores i els guisats. Especialment el guisat que anomenem el “Gall Roig de l’Alt Urgell”, preparat amb galls de corral de cria pròpia.

  • El restaurant sols funciona amb reserva prèvia.
    Demaneu informació al telèfon 973350300 o bé a info@hotelandria.com .

Tot i que avui en dia és quelcom que està de moda, la cuina de proximitat és i ha estat sempre la manera de fer d’aquesta casa. És la nostra tradició.

La filosofia del restaurant està basada en el concepte Slow Food, un moviment internacional que es contraposa a l’estandarització del gust a la gastronomía i promou la difusió d’una filosofia que combina el plaer i el coneixement de la gastronomia regional.

  • Som especialistes en casaments, aniversaris i tot tipus de celebracions.

 

 

 

Galeria · Restaurant Andria

Què diuen del nostre restaurant

Per tornar
"Vam estar el dia 26 de desembre, per primerva vegada, al tractar-se d'un festiu "nadalenc". Vam optar pel menú especial, els dos matrimonis vam estar d'acord en que va ser un producte de qualitat, ben elaborat i amb una relació qualitat-preu perfecta, la qualitat del servei i l'amabilitat, molt bones. Per tornar!" - Andreu i Jordi G (desembre 2016)
Grata sorpresa
“Vam sopar en el jardí d'aquest restaurant, el lloc és una auntèntica monada. Ens va sorprendre el bon nivell de la cuina. Bona carta de vins, deixeu-vos aconsellar pel responsable ja que tenen una gran selecció de vins locals que no coneixíem. Us recomanem tastar l'espatlla de xai" - Paca (agost 2016)
Bona opció a La Seu
"És un restaurant d'hotel, situat al centre de la ciutat. Elegant, amb bona atenció i plats ben preparats. Recomanables les maduixes amb nata, estaven espectaculars. Preu raonable pel nivell del restaurant i del menjar" - Damian G (abril 2017)
Previous slide
Next slide

Banquets i celebracions

 

Celebra el teu dia especial al nostre restaurant, amb sales acondicionades per esdeveniments. Gaudeix de avantatges especials per allotjar els convidats.

Coneix l’hotel

 

Fes una ullada a tots els serveis que t’ofereix aquest hotel a La Seu d’Urgell i gaudeix de la teva escapada o viatge amb totes les comoditats possibles.

La teva propera escapada als Pirineus catalans comença aquí