Doble confort

Elegància, comoditat i encant són les paraules que defineixen les nostres habitacions confort, les més grans del hotel. Acomoda’t al llit extragran i sent-te com a casa.

Doble confort

Elegància, comoditat i encant són les paraules que defineixen les nostres habitacions superiors, les més grans del hotel. Acomoda’t al llit extragran i sent-te com a casa.

Característiques

Serveis destacats de l’hotel

Tarifes des de 85€

Perquè reservar amb nosaltres?

Aconsegueix aquests avantatges exclusius si fas la teva reserva a travès de la nostra web o per telèfon:

Galeria · Habitació doble confort

Què diuen de nosaltres

Comfortable i càlid
"Hotel diferent de la majoria, ple de detalls que recorden la història de l'establiment. Les habitacions són correctes, es veuen ben cuidades i són molt confortables, molt agradable el salonet de recepció amb la xemeneia sempre encesa. L'esmorzar complet i de qualitat. El restaurant és realment sorprenent, menú que val molt més del que costa. El recomanem!" - Xavi (gener 2017)
Ens vam trobar com a casa
“El tracte tan familiar i personalitzat, així com els consells de les visites que haviem de fer. Excel·lent tot.” - Luís (febrer 2016)
Em va encantar!
"És un hotel amb molt d'encant i que no et deixa de soprendre amb cadascun dels seus detalls, un hotel familiar amb unes habitacions molt amples i tranquiles. Però el que més em va agradar és el personal, són molt acollidors i familiars i en qualsevol problema intenten ajudar-te" - Anais (febrer 2017)
Previous
Next

Més habitacions

Doble bàsica

Des de 65€

Doble estàndard

Des de 75€

Triple

Des de 85€

La teva propera escapada als Pirineus catalans comença aquí