Doble bàsica

Les habitacions més petitones de l’hotel, pensades per si el que vols és gaudir de l’encant de La Seu d’Urgell al millor preu.

Doble bàsica

Les habitacions més petitones de l’hotel, pensades per si el que vols és gaudir de l’encant de La Seu d’Urgell al millor preu.

Característiques

Serveis destacats de l’hotel

Tarifes des de 65€

Perquè reservar amb nosaltres?

Aconsegueix aquests avantatges exclusius si fas la teva reserva a travès de la nostra web o per telèfon:

Galeria · Habitació doble bàsica

Què diuen de nosaltres

Comfortable i càlid
"Hotel diferent de la majoria, ple de detalls que recorden la història de l'establiment. Les habitacions són correctes, es veuen ben cuidades i són molt confortables, molt agradable el salonet de recepció amb la xemeneia sempre encesa. L'esmorzar complet i de qualitat. El restaurant és realment sorprenent, menú que val molt més del que costa. El recomanem!" - Xavi (gener 2017)
Ens vam trobar com a casa
“El tracte tan familiar i personalitzat, així com els consells de les visites que haviem de fer. Excel·lent tot.” - Luís (febrer 2016)
Em va encantar!
"És un hotel amb molt d'encant i que no et deixa de soprendre amb cadascun dels seus detalls, un hotel familiar amb unes habitacions molt amples i tranquiles. Però el que més em va agradar és el personal, són molt acollidors i familiars i en qualsevol problema intenten ajudar-te" - Anais (febrer 2017)
Previous slide
Next slide

Més habitacions

Doble Estàndard

Des de 75€

Doble superior

Des de 85€

Triple

Des de 85€

La teva propera escapada als Pirineus catalans comença aquí