Indicacions

La Seu d’Urgell és un important centre turístic a Catalunya. La seva situació és privilegiada doncs es troba al cor de l’Alt Pirineu Català, a la Vall del Segre, a 10km d’Andorra i a 45km de la frontera amb França. És la capital de la comarca de l’Alt Urgell.

Els atractius són nombrosos, diversos i complementaris: les muntanyes, el parc natural del Cadí-Moixeró, el conjunt monumental del nucli medieval, les instal·lacions olímpiques del Parc del Segre, els esports d’aventura, quatre estacions d’esquí nòrdic a la vora, i un llarg etcètera que fan de La Seu d’Urgell un lloc realment encisador.

Com arribar a La Seu d’Urgell

Des de Barcelona:

  • Es pot pujar per l’eix del Llobregat (pel túnel del Cadí), per enllaçar amb la N-260 a Bellver.
  • També s’utilitza la N-II fins a Cervera, de Cervera a Ponts i de Ponts a la Seu, per la C-14, l’eix del Segre.
  • Una variant d’aquesta ruta passa per Calaf, per Jorba. Els qui vulguin gaudir d’un paisatge més variat farien bé d’agafar-la. També es pot arribar a la Seu per Manresa, Cardona i Solsona.

Des de Girona:

  • La ruta més habitual passa per Banyoles, Olot, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, la collada de Toses, Alp i Bellver. També s’hi pot arribar des de l’Eix Transversal.
  • Coordenades GPS: Latitud 42º 21′ 22” Longitud 1º 27′ 35”

Formulari de contacte

Si vols més informació sobre el nostre hotel, el restaurant, com reservar o el servei de banquets, no dubtis en contactar-nos. També pots enviar-nos la teva opinió o comentari. Deixa’ns el teu missatge i et respondrem el més aviat possible!

La teva propera escapada als Pirineus catalans comença aquí