Restaurant Andria

Banquets i celebracions

Restaurant Andria

Banquets i celebracions

Vols celebrar el teu casament a la Seu d’Urgell? Busques un lloc on celebrar el teu proper esdeveniment, aniversari o fira? L’Hotel Andria, és el marc ideal per a la celebració de qualsevol tipus de banquet a La Seu d’Urgell.

Disposem de salons amb capacitat de fins a 170 comensals. Tant el jardí com la terrassa de l’Hotel es converteixen en un espai perfecte per a aperitius i recepcions.

Fem menús especials per a cada tipus d’ocasió, i si els teus convidats s’han d’allotjar a l’hotel, gaudiran d’avantatges especials.

Galeria · Banquets i celebracions

Què diuen del nostre restaurant

Per tornar
"Vam estar el dia 26 de desembre, per primerva vegada, al tractar-se d'un festiu "nadalenc". Vam optar pel menú especial, els dos matrimonis vam estar d'acord en que va ser un producte de qualitat, ben elaborat i amb una relació qualitat-preu perfecta, la qualitat del servei i l'amabilitat, molt bones. Per tornar!" - Andreu i Jordi G (desembre 2016)
Grata sorpresa
“Vam sopar en el jardí d'aquest restaurant, el lloc és una auntèntica monada. Ens va sorprendre el bon nivell de la cuina. Bona carta de vins, deixeu-vos aconsellar pel responsable ja que tenen una gran selecció de vins locals que no coneixíem. Us recomanem tastar l'espatlla de xai" - Paca (agost 2016)
Bona opció a La Seu
"És un restaurant d'hotel, situat al centre de la ciutat. Elegant, amb bona atenció i plats ben preparats. Recomanables les maduixes amb nata, estaven espectaculars. Preu raonable pel nivell del restaurant i del menjar" - Damian G (abril 2017)
Previous slide
Next slide

Restaurant andria

 

Amb productes propis i de temporada, el restaurant de l’hotel està reconegut com un dels millors restaurants a la Seu d’Urgell.

Coneix l’hotel

 

Fes una ullada a tots els serveis que t’ofereix aquest hotel a La Seu d’Urgell i gaudeix de la teva escapada o viatge amb totes les comoditats possibles.

La teva propera escapada als Pirineus catalans comença aquí